Ebbe Holst Tømrer & Snedker

Vinduer og døre

Er det på tide at få udskiftet døren eller vinduerne?

Så er vi hos Ebbe Holst Tømrer- og Snedkerforretning en fornuftig løsning. Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre. Det er vigtigt for os, at monteringen imødekommer jeres forventninger og behov. Vi garanterer derfor de bedste materialer, der sikrer minimum vedligeholdelse.

Vi leverer i følgende materialer:

  • Træ
  • Træ/alu
  • Plast

Vi kommer altid ud og ser på opgaven, inden vi giver et tilbud på udskiftningen af vinduer eller døre. Vi kan på den møde imødekommer det enkelte behov og give et realistisk bud på opgavens omfang og pris.

Vores kundekreds dækker over bl.a. private, erhverv, boligforeninger og skoler. Kommer I fra f.eks. Kolding eller Haderslev er vi en ideel samarbejdspartner, når I trænger til nye vinduer eller døre.

Skriv til en tømrer

Spørgsmål om vinduer og døre?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21 72 78 47 eller email ebbe.holst@mail.com for at få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer i Kolding, Middelfart, Christiansfeld. Vi står altid klar med professionel vejledning forud for jeres næste projekt.

Ebbe Holst ©